Η Maad

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ
Η Maad είναι πρωτοποριακή με σύγχρονη και παιχνιδιάρικη ματιά. Δημιουργήθηκε μέσα από την ανάγκη να διαφοροποιηθεί στην κορεσμένη πια αγορά καλλυντικών, όπου κανείς δεν εκφράζεται ελεύθερα και δεν δημιουργεί κάτι νέο και φρέσκο.

Η Maad έχει στόχο να είναι ξεχωριστή, να παραμένει αυθεντική μέσα από το αιχμηρό και καινοτόμο μάρκετινγκ, αποκλειστικά για εκείνους που έχουν κουραστεί να βλέπουν συνέχεια τα ίδια.

Η Maad είναι τολμηρή και επαναστατική. Είναι ενάντια στα προκατασκευασμένα πρότυπα ομορφιάς και τη στημένη εικόνα. Πάει κόντρα στους ανέφικτους κανόνες της μαζικής αγοράς και καταρρίπτει τον φωτοσοπαρισμένο μύθο.
Η Maad σέβεται κάθε τύπο ομορφιάς σαν ένα έργο τέχνης, γιατί η αξία της ομορφιάς είναι ανεκτίμητη.

Η Maad μάχεται ενάντια στους αστικούς μύθους με τις θαυματουργές χημικές φόρμουλες και τις υποσχέσεις για αποτελέσματα που θα έρθουν με την κίνηση ενός μαγικού ραβδιού.

Η Maad λέει την αλήθεια. Τα προϊόντα της δεν μπορείς να τα φας ή να τα πιείς, αλλά κάνουν ακριβώς αυτό που υπόσχονται.
MAAD
made in Italy
Η Maad δημιουργεί τα προϊόντα της με τιμιότητα και είναι ειλικρινής. Όλες οι φόρμουλες είναι αποτελεσματικές, αξιόπιστες και 100% φτιαγμένες στη Ρώμη. Η Maad σέβεται τη φύση και το περιβάλλον. Χρησιμοποιεί εκχυλίσματα από λουλούδια, φρούτα και φυτά. Ουσίες όπως paraben και θειικά έχουν αντικατασταθεί και τα προϊόντα δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Η Maad κινείται έξω από το κατεστημένο και υπάρχει για τους γενναίους και τους δραστήριους που έχουν σπουδαία ψυχή. Για τη Maad, η χαρά είναι υπέροχο συναίσθημα και το χαμόγελο είναι το μέσο που οδηγεί στην ευτυχία, και είναι πάντα δωρεάν.