Παρουσίαση χρήσης προϊόντων

Στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα στον επαγγελματία κομμωτή – που δεν φοβάται να τολμά και να εξελίσσεται, που αγαπά την τέχνη του – , προσφέροντάς του λύσεις και τα κατάλληλα εργαλεία.

Στο τεχνικό μας κέντρο πραγματοποιούνται σεμινάρια πρακτικής και θεωρίας όλον τον χρόνο, σε πελάτες – συνεργάτες μας και απευθύνονται σε επαγγελματίες, αλλά και σε σπουδαστές κομμωτικής και ανερχόμενους επαγγελματίες κομμωτές.

είμαστε δίπλα στον επαγγελματία κομμωτή,

προσφέροντάς του λύσεις και εργαλεία.

η ομάδα της Μaad_greece

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Πέραν από την εκπαίδευση πάνω στις επαγγελματικές σειρές των προϊόντων μας και τη συνεχή εκπαίδευση σε νέες τεχνικές και τάσεις στον χώρο της κομμωτικής,

μας ενδιαφέρει να χτίσουμε και μία δύνατή καλλιτεχνική ομάδα που θα την πλαισιώνουν άτομα που έχουν την ίδια φιλοσοφία με εμάς και που θα έχουν την ίδια δίψα για δημιουργία και εξέλιξη με ενεργή παρουσία σε show και διαγωνισμούς εντός και εκτός Ελλάδας.

Ευχαριστούμε όσους μας έχετε ήδη στηρίξει σε αυτήν την προσπάθεια και ανυπομονούμε να γνωρίσουμε κι όλους εσάς που ψάχνετε αυτό που ψάχνουμε κι εμείς μέσα από το ταξίδι μας στην τέχνη κάθε μορφής.

Κοινοποίηση